Bij EnMuziek kun je ook pianolessen volgen!

Aan wie en waar
Sinds een jaar of 15 geef ik (Elles) pianoles aan iedereen die dat leuk vindt: van jong (4 jaar) tot wat ouder (60+). Dat doe ik op maandag en dinsdag in Boskoop. En tegenwoordig ook regelmatig online!

Gratis proefles
Je bent welkom om een gratis proefles te volgen. Dan kunnen we kennismaken met elkaar en merk je snel genoeg of het klikt tussen ons. Dat is natuurlijk ook belangrijk. We hebben het dan gelijk ook over jouw wensen en mijn mogelijkheden.

2-/ 5- of 10-lessenkaarten
Ik kan niet in jouw agenda kijken, maar wie weet is iedere week pianoles geen haalbare kaart voor je. Geen nood! Je kunt bij mij ook terecht voor 2, 5 of 10-lessenkaarten. Dan bepaal je zelf wanneer je les hebt.

Origineel cadeautje!
Ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Geef de jarige een pianoles cadeau!

Meer info
Vul het contactformulier in, stuur een mailtje of bel me even (06-17 04 03 21). Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis proefles.

%d bloggers liken dit: