Bij EnMuziek kun je ook pianolessen volgen!

Aan wie en waar
Sinds een jaar of 15 geef ik (Elles) pianoles aan iedereen die dat leuk vindt: van jong (4 jaar) tot wat ouder (60+). Dat doe ik op maandag en dinsdag in Boskoop. En tegenwoordig ook regelmatig online!

Manier van werken
Hoe geef ik pianoles? Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Pianospelen moet leuk zijn; geen straf. 🙂 Tijdens de eerste lessen gaan we vooral ontdekken wat je al kunt en kijken we naar wat je wilt leren. Noten lezen? Akkoorden leren? Een bepaalde muziekstijl spelen? Eigen liedjes schrijven? Het kan allemaal. En iedere leerling is anders, dus ik pas mijn leermethode aan aan jouw wensen en manier van leren.

Werken aan je eigen CD!
Veel pianodocenten organiseren ‘voorspeelavonden’: een soort concert waarbij familie en vrienden kunnen luisteren naar de liedjes die jij al kunt spelen.
Ik pak het een beetje anders aan. We werken door het seizoen heen aan een eigen CD! We nemen regelmatig jouw liedjes op en aan het einde van het seizoen krijg jij een CD met je zelf ingespeelde liedjes mee naar huis. Een leuk aandenken! Je kunt het aan al je vrienden en familieleden laten horen. En… over 20 jaar is het ook nog leuk om naar te luisteren! 🙂

Gratis proefles
Je bent welkom om een gratis proefles te volgen. Dan kunnen we kennismaken met elkaar en merk je snel genoeg of het klikt tussen ons. Dat is natuurlijk ook belangrijk. We hebben het dan gelijk ook over jouw wensen en mijn mogelijkheden.

2-/ 5- of 10-lessenkaarten
Ik kan niet in jouw agenda kijken, maar wie weet is iedere week pianoles geen haalbare kaart voor je. Geen nood! Je kunt bij mij ook terecht voor 2, 5 of 10-lessenkaarten. Dan bepaal je zelf wanneer je les hebt.

Origineel cadeautje!
Ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Geef de jarige een pianoles cadeau!

Meer info
Vul het contactformulier in, stuur een mailtje of bel me even (06-17 04 03 21).
Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis proefles.

%d bloggers liken dit: