Ben je op zoek naar een musical of muziekproject in één dag? Dat kan! EnMuziek heeft drie dagprojecten die direct uitvoerbaar zijn op jouw school.En mocht je zelf een idee hebben voor een bepaald thema, stuur gerust een mailtje! Wellicht kunnen we samen met jou een passend project schrijven.

BinGO! | Musicalproject in één dag
Oma Bep en Oma Sjaan spelen al jaren hun favoriete spel: Bingo! Wanneer ze opnieuw een ronde meespelen, winnen ze wel een heel bijzondere prijs: een wereldreis voor twee personen! Dat betekent koffers pakken en… GO GO GO!

Samen met de kinderen van jouw school stappen ze het vliegtuig in en reizen de hele wereld over: Afrika, Amerika, China, Australië en Italië. Overal waar ze komen beleven ze wel wat en leren ze verschillende dingen over het land, de taal en de cultuur.

Meer info graag!

Belangrijk! Of toch niet? | Muziekproject in één dag
Sjaak Gilder krijgt een belangrijk pakket. In de doos zitten allemaal mooie nieuwe verfspullen. Er zit ook een brief bij waarin staat dat hij een schilderij moet maken met de titel: ‘Belangrijk’. Maar let op: Wanneer het niet belangrijk genoeg is, blijft de verf niet op het doek en zal de verf dus verdwijnen…
Sjaak gaat meteen aan de slag en schildert van alles.
Gaat zijn opdracht slagen?

Meer info graag!

LICHT | Kerstmusicalproject in één dag
Als Chantal midden in de kerstviering van een basisschool terechtkomt, snapt ze er helemaal niks van! Wat doen die bak met stro en die baby daar en wat heeft dat met kerst te maken? Als ze het kerstverhaal hoort en de opdracht krijgt om het licht van de wereld door te gaan geven, wil ze direct aan de slag. Maar dat loopt niet helemaal zoals ze had gedacht… 
Samen met de kinderen van de school leert ze uiteindelijk hoe het is om een licht te kunnen zijn in de wereld om haar heen. 

De hele school speelt mee in deze vrolijke musical die heel goed geschikt is voor een spetterende kerstviering! 

Meer info graag!

Musicals zijn ons op het lijf geschreven! Het schrijven van liedjes en teksten is ontzettend leuk om te doen, omdat het onze creativiteit prikkelt. En net zo leuk vinden we het om de musicals uit te voeren met groepen kinderen. We hebben al zoveel kinderen voorbij zien komen die letterlijk en figuurlijk groeiden van het meedoen aan een musicalproject.

Er zitten nieuwe projecten op dit moment in de pijplijn. Blijf ons volgen via de website, zodat je als eerste op de hoogte bent van de ontwikkeling!

Bij EnMuziek kun je ook pianolessen volgen!

Aan wie en waar
Sinds een jaar of 15 geef ik (Elles) pianoles aan iedereen die dat leuk vindt: van jong (4 jaar) tot wat ouder (60+). Dat doe ik op maandag en dinsdag in Boskoop. En tegenwoordig ook regelmatig online!

Gratis proefles
Je bent welkom om een gratis proefles te volgen. Dan kunnen we kennismaken met elkaar en merk je snel genoeg of het klikt tussen ons. Dat is natuurlijk ook belangrijk. We hebben het dan gelijk ook over jouw wensen en mijn mogelijkheden.

2-/ 5- of 10-lessenkaarten
Ik kan niet in jouw agenda kijken, maar wie weet is iedere week pianoles geen haalbare kaart voor je. Geen nood! Je kunt bij mij ook terecht voor 2, 5 of 10-lessenkaarten. Dan bepaal je zelf wanneer je les hebt.

Origineel cadeautje!
Ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Geef de jarige een pianoles cadeau!

Meer info
Vul het contactformulier in, stuur een mailtje of bel me even (06-17 04 03 21). Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis proefles.

We genieten ervan om een workshop te geven die te maken heeft met muziek; of het nu met kinderen of met volwassenen is. We komen graag met een plan voor een workshop die bij jou en jouw situatie past. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Meer info graag!