Musicals zijn ons op het lijf geschreven! Het schrijven van liedjes en teksten is ontzettend leuk om te doen, omdat het onze creativiteit prikkelt. En net zo leuk vinden we het om de musicals uit te voeren met groepen kinderen. We hebben al zoveel kinderen voorbij zien komen die letterlijk en figuurlijk groeiden van het meedoen aan een musicalproject.

Kip, ik heb je! | musical
Kelly Kip voelt zich niet zoals het hoort. Verdrietig, eenzaam en niet gewenst: een kip met een flinke identiteitscrisis. Op een dag besluit Kelly dat ze het roer omgooit. Ze leest in de Chick Today over Klarie Kanarie. Zij heeft alle voorrondes van EI-dols gewonnen. Iedereen is gek op haar. Zij heeft alles wat Kelly ook wil hebben: prachtige gele veren, een geweldige kuif en een adembenemende stem. Kelly bedenkt wat ze allemaal moet doen om kanarie te worden. Geheim agent Kip Curry weet er wel raad mee. Zij gaat Kelly helpen. En hoe dat afloopt?

Meer info graag!

Een jungle waar muziek in zit! | musical
Welkom in de jungle! Het saaiste oerwoud op deze planeet. Totdat er op een dag merkwaardig bezoek komt van de swingende banaan Bennie. Hij leert iedereen zingen en dansen en zet het hele oerwoud op zijn kop! Niet iedereen is blij met zijn komst. Zelfzuchtige Zara Zebra vindt het allemaal maar onzin wat er gebeurt en gaat er vandoor met haar ‘cruiseschip’. Maar haar zinkende scheepje komt niet ver en Zara kan niet zwemmen. Zal Bennie haar kunnen helpen?

Meer info graag!

Een nieuwe start! | Paasmusical
Op boerderij ‘Orde en Regel’ vlakbij Jeruzalem wonen verschillende dieren. Het valt niet mee om op deze boerderij een ontspannen boerenleven te leiden vanwege alle geldende regels waar iedereen zich aan dient te houden. Sommige dieren verlaten af en toe de boerderij. Zo komen zij in situaties terecht die zijzelf niet altijd goed begrijpen. Wie is toch die Man die rijdt op een ezel, die de voeten wast van Zijn vrienden, die het brood breekt tijdens het eten en die gevangen wordt genomen? Gelukkig is er de uil die heel veel vragen van de dieren kan beantwoorden.

Meer info graag!

Koninklijk Kerstfeest | Kerstmusical
In het paleis van koning Karel en koningin BEP is iedereen in rep en roer. Dit jaar mogen zij het Koninklijk Kerstfeest organiseren! Koningen en koninginnen uit allerlei landen komen naar dit feest. Koningin BEP delegeert, koning Karel heeft alleen maar aandacht voor zijn sterren, prinses Charlotte probeert haar moeder te helpen en prinses Victoria is vooral bezig met het vinden van de mooiste feestjurk. De koks, dienstmeisjes en lakeien doen hun uiterste best om alles tip top in orde te krijgen. Terwijl de voorbereidingen in volle gang zijn, staat er meerdere keren een vreemdeling op de stoep. Wat komt hij toch steeds doen?

Meer info graag!

De schrijver, dat ben JIJ! | Improvisatieproject
Tja… er bestaat nog geen samenvatting van dit verhaal. In dit project ben jij namelijk zelf, samen met jouw groep, de schrijver van het verhaal! Ontzettend leuk, want je kunt alle kanten uit met je verhaal en creatieve ideeën die in je hoofd rondzweven.
Wij helpen je om jouw fantasie om te zetten in een musical waarin jij kunt schitteren en stralen.

Meer info graag!

%d bloggers liken dit: